Karbidová VÝROBA

20+ let zkušeností s výrobou

Nové materiální podniky v provincii Hunan

V březnu 2022 získala společnost Zhuzhou JinbaiLi Hard Alloy Co., Ltd. certifikát „Provincie nových materiálů v provincii Hunan“, který společně udělují Úřad pro průmysl a informační technologie provincie a Statistický úřad.Uznání nových materiálů na úrovni provincie Hunan začalo v roce 2013 s cílem podporovat zdravý a rychlý rozvoj průmyslu nových materiálů.

Aby společnosti mohly být uznány, musí splňovat určitá kritéria.Patří mezi ně dosažení ročních příjmů z prodeje alespoň 20 milionů juanů nebo tržby z prodeje nových materiálů představující více než 50 % jejich celkových příjmů.Kromě toho by produkty, které vyrábějí, měly spadat do kategorie nových materiálů uvedených v národních nebo provinčních produktových katalozích nových materiálů v provincii Hunan.

Nové materiální podniky v provincii Hunan

Společnosti, které jsou uznávány jako provinční podniky s novými materiály, mohou mít přednostní přístup k národním a provinčním speciálním fondům pro průmyslový rozvoj v oblasti nových materiálů.Mají také nárok na různé daňové pobídky.Očekává se, že toto úspěšné uznání jako provinčního podniku s novými materiály výrazně přispěje k růstu a rozvoji společnosti Zhuzhou JinbaiLi Hard Alloy Co., Ltd. v oblasti nových materiálů z tvrdých slitin.


Čas odeslání: 18. června 2021